Home » Gandurile si sfaturile unui avocat » Currently Reading:

O noua Romanie. eRomania – o tara diferita de cea reala

April 13, 2011 Gandurile si sfaturile unui avocat No Comments

Desi astazi este doar miercuri, acest articol este unul de week-end si in special pentru cititorii mei care sunt amatori de jocuri MMORPG.

Urmariti urmatorul FILM si veti intelege mai bine in ce pozitie se afla eRomania si cum este in pericol sa fie cucerita de Serbia in alianta cu Ungaria si de ce avem nevoie de jucatori noi dornici de a scapa din realitatea cotidiana si care pot (si vor) sa cladeasca o Romanie asa cum si-o doresc – puternica, mindra, cu politicieni seriosi si o economie puternica. Asa cum nu avem parte in viata reala.

Daca sunteti amatori de acest tip de joc (care nu va ia mai mult de 10 minute zilnic), INTRATI AICI si inscrieti-va. Nu va costa nimic, jocul este gratuit.

Jocul este simplu de accesat, totul desfasurandu-se pe o pagina web (www.erepublik.com) nefiind necesara instalarea vreunui soft.

Un excelent modul economic te ajuta sa-ti exersezi calitatile manageriale prin infiintarea si administrarea unor firme. Concurenta este atat de acerba incat fiecare angajat conteaza, iar abilitatea de a-ti fideliza angajatii are consecinte directe si hotaratoare asupra profitabilitatii firmei. Orice manager real ar trebui sa-si exerseze abilitatile manageriale in acest modul. Iti poti infiinta firmele in orice tara, ceea ce face si mai tentanta testarea abilitatilor manageriale. Pe langa oportunitatea de a munci zilnic, sau de a-ti face o firma profitabila, poti castiga bani si din specula monetara. Poti cumpara si vinde ieftin orice moneda.

Modulul politic este un alt bun argument pentru a te determina sa incerci sa pasesti pe acest taram virtual. Poti ajunge parlamentar, presedinte de partid, sau chiar presedintele tarii, pentru un mandat de o luna. As recomanda oricarui politician sa incerce aici sa-si testeze abilitatile de a obtine voturile cetatenilor. Convingerea unui electorat format din oameni inteligenti va forma cu siguranta o provocare greu de neglijat.

 

Search This Site:

toateblogurile.ro

toateBlogurile.ro