Home » Gandurile si sfaturile unui avocat » Currently Reading:

Am primit ieri o scrisoare de la un copil

January 28, 2011 Gandurile si sfaturile unui avocat 1 Comment

Am primit ieri o scrisoare de la un copil:

Dragi prieteni, mai apropiați, mai depărtați, știuți si neștiuți,

Va salut cu lacrimi in suflet si va spun acum ca am nevoie de ajutorul vostru.

Va mărturisesc ca am primit multe vesti triste in ultima vreme. Dar astăzi am aflat ca EVA, un îngeraș de fata de 4 ani a fost diagnosticata cu leucemie.

Darul ei de aniversare a fost un certificat medical îngrozitor. Oamenii dragi din jurul ei, părinți, prieteni, rude se frâng, la propriu de durere, de disperare, de neputința.

Strigate de durere, gemete de neputința, scâncete chircite de spaima in fata unui verdict care te dezgolește de speranța, smulge carnea de pe tine, îți sparge creierul in bucăți!

Si poate iți spui nu o cunosc, si poate gândești ca aceasta realitate nu te privește, nu te absoarbe ca o pâlnie absurda, poate oftezi ca ai si tu, omule, grijile si nevoile si neputințele tale lumești.

Va rog sa nu ridicați din umeri! Asta e viața este cea mai degradanta si mizerabila grota in care se ascunde indiferenta oamenilor. Va rog, sa nu intrați in crăpătura in care abia pătrunde un gândac! Rămâneți, cu noi, in lumina, in speranța!

Puneți ajutor pe ajutor, ban pe ban (conturile sunt scrise mai jos), cuvânt peste cuvânt, trimiteți aceasta scrisoare, din om in om, din firma in firma (exista modalități legale de a sprijini aceasta familie/ sponsorizări si mecenate), vorbiți cunoscuților despre Eva! Fii îngerul care striga ajutor pentru un înger!

Trebuie sa strângem mulți bani, dar si noi suntem mulți! Arătați-mi acest lucru!

Este o campanie, este o lupta contra cronometru!

Tratamentul cu citostatice nu va șterge doar zâmbetul de pe fetișoara ei, ci ii va distruge si organele interne.

Eva știe ca noi toți, suntem vii. Nu șterge aceasta credința din sufletul tău!

Cont in euro: RO04BRDE426SV42546944260

Cont in Ron:   RO12BRDE426SV42546784260

http://www.mariaeva.ro/

Currently there is "1 comment" on this Article:

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Marieta Varga and corina, adspedia. adspedia said: Am primit ieri o scrisoare de la un copil http://bit.ly/hoRL3R #EvaMaria […]

Search This Site:

toateblogurile.ro

toateBlogurile.ro