Home » Gandurile si sfaturile unui avocat » Currently Reading:

Ridicarea ilegala a autoturismelor

September 29, 2010 Gandurile si sfaturile unui avocat No Comments

Cabinetul de avocatura “Costache Ovidiu Mihai” ofera consultanta juridica cu privire la masurile tehnico-administrative de ridicare a autoturismelor.

Masurile tehnice si admnistrative de ridicare a autoturismelor au fost dispuse cu nerespectarea procedurii legale, si în consecinta impunerea taxei de eliberare a autoturismului s-a efectuat în lipsa unui temei legal, ceea ce atrage obligarea D.G.P.M.B. – B.P.R. la repararea prejudiciului material cauzat.

Opinia juridica referitoare la ridicarea autoturismelor formulata de Cabinetul de avocatura “Costache Ovidiu Mihai” are in vedere analiza prevederilor art. 64, art. 97 si ale art. 128 din O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice dar si analiza Hotararilor Consiliului Local (HCL) care reglementeaza expres procedura pentru aplicarea masurii tehnico-administrative a ridicarii de autoturisme.

Puteti citi intreaga opinie juridica aici.

Search This Site:

toateblogurile.ro

toateBlogurile.ro

Comment on this Article:Related Articles:

Timbrul de mediu reglementat de O.U.G. nr. 9/2013 este incompatibil cu art. 110 din Tratatul privind Funcționarea Uniunii Europene (TFUE)

January 6, 2014

Pentru ca domeniul timbrului de mediu este unul de mare interes, voi posta in continuare o analiza facuta de catre avocatul Cosmin Costas si pe care o consider extrem de bine argumentata. Enjoy 🙂 “Timbrul de mediu reglementat de O.U.G. nr. 9/2013 este incompatibil cu art. 110 din Tratatul privind Funcționarea Uniunii Europene (TFUE). Aceasta […]

Membru al INTERNATIONAL ASSOCIATION OF PENAL LAW

Membru al INTERNATIONAL ASSOCIATION OF PENAL LAW